Артистка поділилася з шанувальниками важливим для неї рішенням

Відома українська співачка, яку люблять мільйони, Оля Цибульська розповіла своїм шанувальникам про те, що стала медіа амбасадором Фонду Відновлення Ірпеня. Також знаменитість поділилася тим, що це рішення далося їй непросто. Опублікувала цю інформацію вона у себе в Instagram.

Оля Цыбульская. Фото: скриншот YouTube-видео

Отже, на своїй сторінці в соціальній мережі знаменитість виклала кілька знімків, під якими написала про те, що прийняла запрошення стати медіа амбасадором Фонду Відновлення Ірпеня. Після цього знамення додала, що це рішення далося їй не просто.

Далі артистка розповіла фанатам, чому саме не просто далося їй це рішення, чим і вразило їх. Отож, за словами Олі, ще з початку війни вона була свідком сотень номінальних колаборацій. Ще вона зазначила, що дуже хотіла щось робити, докладати зусиль, щоб допомогти. Написала знаменитість і про те, що місто Ірпінь для неї як рідний будинок.

Далі співачка написала про те, що це не реклама і їй за це ніхто не платить, адже вона обіцяла залишитись в Україні та робити все можливе, що в її силах для інших людей. Артистка зазначила, що дуже намагається, до того ж попереду має багато відповідальної роботи, яку необхідно буде зробити, щоб допомогти іншим.

Вразив шанувальників знаменитості та знімок, яким вона поділилася, адже на ньому вона постала перед ними з новою зачіскою. Більш того, така стрижка дуже йшла Олі, тож не помітити цього було неможливо.

Так от позувала співачка у вільному зручному одязі. А свій ефектний образ доповнила масивними сережками та яскравим макіяжем, що підкреслює її красу.

Безперечно, шанувальники оцінили публікацію своєї улюблениці, підтримали її, написавши безліч приємних коментарів під фото, а ще засипали величезною кількістю позначок "лайк".

Увага! Якщо ви помітили рух ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot . Також про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

У жодному разі не розповсюджуйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів ТерОборони, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це запроваджено кримінальну відповідальність.

Отримуйте інформацію наскільки можна тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, що радник голови ВП Олексій Арестович не виключив, що на фронт покличуть і студентів .

Також повідомлялося, що стало відомо, скільки ворожої військової техніки за тиждень знищили українські воїни .

Крім того, російські окупанти хочуть заборонити чоловікам виїзд із тимчасово окупованих територій України .