Президент України Володимир Зеленський розповів про важливі зміни

4 червня голова держави звернувся до народу після засідання Ради національної безпеки та оборони. Гарант зізнався, що йому б хотілося, щоб такі засідання проходили раз на рік і головне темою було, що Україні нічого не загрожує. Однак поки що тем для обговорення чимало - в цей раз обговорили «переселення» з Конча-Заспи та закон про олігархів. Таке звернення президент опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube, скрін

Що стосується Конча-Заспи, то звідти, а саме - з державних дач, вже найближчим часом будуть виселяти 20 ексчиновників і політиків. Йдеться про тих, хто вже давно не працює на державній службі. За словами президента, це перші 20 осіб, але не останні.

Особливу увагу глава держави звернув на закон про олігархів, який також обговорювали на засіданні Ради національної безпеки. Зеленський заявив, що це буде перше питання, яке буде виставлено на референдум. Тобто, свою думку про закон про статус олігарха будуть висловлювати громадяни в виборчих дільницях. Точна дата поки що не називається.

При цьому Зеленський звернувся до «незалежним» критикам, які невтішно відгукуються про цей законопроєкт. Президент підкреслив, що ці люди давно або працюють на олігархів, або працюють з ними, а значить - «глибоко в матеріалі». Також Володимир Олександрович позначив, що якщо йдеться про чесний бізнес і «гри за правилами», то проти такої підприємницької діяльності ніхто не буде заперечувати. Ті, хто не захоче миритися з новими правилами, «вийдуть з гри».

«Він (закон) стверджує: так, в Україні є олігархи. Так, вони впливають на політику. І, так - цього більше не буде », - підкреслив президент України.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент Володимир Зеленський розповів подробиці законопроєкт про олігархів. Як виявилося, чиновникам доведеться заповнювати документи після зустрічі з ними.

Також повідомлялося, що глава держави показав, з чого починає свій ранок. Відомий хореограф Влад Яма похвалив фізичну форму гаранта.

Крім того, перша леді України записала нове звернення до народу. Цього разу дружина гаранта з'явилася перед камерами в абсолютно новому образі.